PENSA İLAÇ FİRMASININ TİCARİ İSKONTOLARLA İLGİLİ YAPMIŞ OLDUĞU DÜZENLEME HAKKINDA

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA

Pensa İlaç Firması tarafından satış koşullarında 18 Aralık 2010 tarihinden itibaren değişiklik yapılarak, ilaçlara uygulanan ticari iskontolar iptal edilmişti.

Bunun üzerine Pensa İlaç Firması yetkilileri ile İlaçta Durum Komisyonu kapsamında yapılan görüşmelerde, sürece yönelik görüş, düşünce ve önerilerimiz kendileri ile paylaşılmış ve ardından Pensa İlaç Firması tarafından Birliğimize gönderilen 24.12.2010 tarihli yazıyla, Birliğimizin talebi doğrultusunda 27 Aralık 2010 tarihinden itibaren satış koşullarının Aralık Ayı başındaki satış koşullarına çekildiği, ticari iskonto iptallerinin geri alındığı bildirilmiştir.

Son günlerde, fiyat düşüşlerinden kaynaklı olarak firmaların ticari iskontolarda herhangi bir şekilde değişiklik yapmaları halinde, bu firmalara yönelik gerekli çalışmanın yapılabilmesi için [email protected] adresine acil olarak bildirim yapılması hususunda gereğini ve konunun üyelerinize duyurulmasını rica ederim.

Saygılarımla,

Ecz.Özgür ÖZEL