SBİEGM NİN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜKLERİ VE HASTANE ECZANELERİNE TESİS KODLARI HAKKINDA BAŞLIKLI DUYURUSU

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA

İlgi: 25.03.2011 tarih, 37.A.00.005191 sayılı yazımız

T.C Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü tarafından Birliğimize gönderilen 24 Mart 2011 tarih, 023351 sayılı ve “Hastanelerin İlaç Takip Sistemi İşlemleri” konulu Genelge ile İlaç Takip Sistemi’ne yazılım üzerinden erişimini sağlamak üzere her hastane eczanesine (diyaliz merkezleri, özel hastaneler, tüp bebek merkezleri dahil) bir GLN numarasının tahsis edildiği bildirilmiş, konu ilgi yazımız ile duyurulmuştu.

T.C Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü’nün, 05.04.2011 tarihinde, www.iegm.gov.tr de yayınlanan “İl Sağlık Müdürlükleri ve Hastane Eczanelerine Tesis Kodları Hakkında” başlıklı duyurusu ile, 24.03.2011 tarihli Genelge gereğince yapılacak uygulamalar kapsamında, hastane eczanelerinin kullanıcı adı ve şifre almak için İl Sağlık Müdürlükleri Eczacılık Şubelerinden bilgilerini güncellemeleri gerektiği, daha önce sisteme giriş yapmış olan tüm hastane eczanelerinin de Sağlık Bakanlığı Hastane Tesis Kodu bilgisini güncellemesi gerektiği bildirilmiştir.

Bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulmasını rica ederim.

Saygılarımla,

Uzm.Ecz.Harun KIZILAY

Duyuru http://www.iegm.gov.tr/Default.aspx?sayfa=anasayfa&newsId=533 adresinde yer almaktadır.

Makale Tarihi: 5.04.2011