SGK Tarafından Yapılan 2015 Yılı Satış Hasılatlarının Medula'ya Girişi Duyurusu Hakkında

Sosyal Güvenlik Kurumu Medula Provizyon Ekranında yayınlanan 17.03.2016 tarihli duyuruda, 2015 yılı satış hasılat (KDV hariç) bilgilerinin 31.03.2016 tarihi mesai saati bitimine kadar uygulamadaki Bilgi Güncelleme ekranından girilmesi talep edilmektedir.

Ancak bilindiği üzere 31 Mart tarihinde sona erecek olan SGK İlaç Alım Protokolü konusunda TEB ve Kurum arasında müzakere süreci devam etmektedir. Görüşmeler devam ettiği sürece Birliğimiz tarafından yeniden duyuru yapılana kadar eczacılarımız tarafından satış hasılatı bilgilerinin Medula Provizyon Sistemine giriş yapılmaması hususunu bilgilerinize sunarız.

Makale Tarihi: 28.03.2016