SOVALDİ 400 MG 28 FİLM KAPLI TABLET HAKKINDA

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA

Türk Eczacıları Birliği tarafından belirli ürünlerin hastalara erişim sürecini desteklemek amacıyla tasarlanan TEB İlaç Sipariş Sistemi 22.09.2014 tarihi itibariyle Birliğimiz tarafından meslektaşlarımızın kullanımına sunulacaktır. İlaç Sipariş Sistemi uygulaması Gilead Sciences İlaç Tic. Ltd. Şti. firmasının ruhsatına sahip olduğu Sovaldi 400 mg 28 Film Kaplı Tablet ile başlayacaktır.
Bu sistem sayesinde, Sovaldi 400 mg 28 Film Kaplı Tabletin siparişi sürecinde, eczacı, ecza deposu ve firma arasındaki iletişimi sağlanacaktır. Sipariş Sistemine FarmaInbox programında yer alan Reçete Tevzi Sistemi üzerinden erişilebilmekte olup, sipariş verme süreci ile ilgili detaylı bilgi yazımız ekinde bulunan kılavuzda yer almaktadır.

Bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulmasını saygılarımla rica ederim.

Uzm.Ecz.Harun KIZILAY

Kilavuz icin tiklayiniz.