T.C. Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu ile Gerçekleştirilen Toplantı

Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti, 26.09.2023 tarihinde, T.C. Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu ile bir toplantı gerçekleştirdi.

T.C. Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Sayın Prof. Dr. Serkan Topaloğlu'nun Başkanlığında gerçekleşen, T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanlığı'ndan ve Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü'nden yetkililer ile, Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği yöneticileri ve Ecza Depocuları Derneği yöneticilerinin de yer aldığı toplantıda, beşeri ilaçların fiyatlandırılması için İlaç Fiyat Kararnamesi uygulamaları ve mesleğimizin gündeminde yer alan konular değerlendirildi.

Makale Tarihi: 27.09.2023