Teb Eczacılık Akademisi Bilim, Hizmet, Teşvik ve Akademi Ödülleri Başvuruları Başladı

Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi tarafından 2017 yılında; Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri olmak üzere üç tür ödül verilecektir. Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri, eczacılık bilimleri alanında araştırma yapan ve/veya bu alanların mensubu olan Türkiye Cumhuriyeti uyruklu bilim insanlarının seçkin araştırma, çalışma ve hizmetlerini değerlendirmek, üstün niteliklerini onayarak kamuoyuna duyurmak ve bir teşvik unsuru olmak üzere oluşturulmuştur.

Aday önerilerinin, ekte sunulan TEB Eczacılık Akademisi Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri Esasları ile ekteki formlara uygun olarak düzenlenmesi ve önerilerin en geç 01 Ağustos 2017 Salı günü saat 18:00'a kadar Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi'ne Cinnah Cad. Willy Brandt Sok. No: 9 Çankaya / ANKARA) ulaşmış olması gerekmektedir.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri Esasları ve Aday Başvuru / Öneri Formu için tıklayınız.

Makale Tarihi: 26.04.2017