TEB’DEN MADEN İŞÇİLERİ İÇİN YARDIM KAMPANYASI

30.000 eczacı güçlerini birleştirerek Soma’da hayatını kaybeden ya da yaralı olarak kurtulan maden işçilerinin ailelerine ulaştırılmak üzere nakdi yardım kampanyası başlatıyor.

Değerli Basın Mensupları,

13 Mayıs günü Manisa Soma’daki kömür ocağında çıkan yangın sonucu yaşamını yitiren ve yaralı olarak kurtulan maden işçilerinin ailelerine destek olabilmek, ihtiyaçlarını karşılayabilmelerine bir nebze de olsa katkıda bulunabilmek adına Türk Eczacıları Birliği olarak yardım kampanyası başlattık.

16 Mayıs 2014 Cuma günü itibariyle başlayacak olan yardım kampanyamız 30 Mayıs 2014 tarihine kadar devam edecektir. Yardım kampanyasına katkıda bulunmak isteyen eczacılar, kendi belirleyecekleri miktarda nakit yardımı bizlere ulaştıracaklardır.

Bir kez daha, bu yürek yakan olaydan sonra yaşamını yitiren tüm maden işçilerimize Allah’tan rahmet; ailelerine ve tüm Türkiye’ye sabır diliyor, acılarını yürekten paylaştığımızı bilmelerini istiyoruz.

Yardım eli uzatan 30.000 eczacı adına yürüttüğümüz yardım kampanyamızın bir nebze olsun acıların dinmesine katkı sağlamasını ümit ediyoruz.

Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ

Makale Tarihi: 15.05.2014