TIBBİ CİHAZLAR VE MEDİKAL ÜRÜNLER MESLEK İÇİ EĞİTİM PROGRAMI - 25 ARALIK 2010 ANKARA

Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi tarafından eczacı odaları üyeleri için “Tıbbi Cihazlar ve Medikal Ürünler” Meslek İçi Eğitim Programı düzenlenecektir.

Eğitim programı 25 Aralık 2010 tarihinde başlayacak ve 7 hafta boyunca Cumartesi günleri 09.30 -11.30 saatleri arasında TEB Genel Merkezi’nde (Cinnah Cad. Willy Brandt Sok. No:9 Çankaya/ANKARA) yapılacaktır.

Eğitim programına katılmak isteyen meslektaşlarımızın www.eczakademi.org adresi, eğitim rezervasyon bölümü üzerinden ulaşacakları kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir.

Eğitim programına katılım ücreti 100 TL’dir. Katılımcıların yol ve konaklama giderleri katılımcılar tarafından karşılanacaktır.

Türk Eczacıları Birliği

Eczacılık Akademisi

Tıbbi Cihazlar ve Medikal Ürünler Meslek İçi Eğitim Programı için tıklayınız        Word

Makale Tarihi: 26.11.2010