TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ 67 YAŞINDA

Ülkemizin en köklü ve en güçlü meslek örgütlerinden biri olan Türk Eczacıları Birliği kuruluşunun 67'nci yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyor.

Birlikte yaptığımız 67 yıllık bu yolculukta zorlu yollardan geçtik ama Birlik olmanın gücüyle her zaman bu zorlukların üstesinden geldik. Bugün de zorlu bir dönemeçten geçiyoruz. İçinde bulunduğumuz ekonomik sorunları aktarmak, hastalarımızın derdine deva olmak, ilaç yokluklarına dur demek için 14 yıl aradan sonra 20 bini aşkın meslektaşımızla alanları doldurduk. Hem sesimizi yükselttik hem de kazanımlarımızı sürdürebilmek adına mücadele ile müzakereyi bir arada yürüttük. Mesleğimiz için mücadeleden hiçbir zaman vazgeçmedik, eczacıya hak ettiği değer verilinceye kadar da vazgeçmeyeceğiz.

Ülkemizin her bir noktasındaki eczacı meslektaşımızın sorumluluğunun bizim üzerimizde olduğunun bilinciyle hareket ediyor, 67 yıllık köklü geçmişimizden aldığımız güçle her türlü zorluğun üstesinden geleceğimizi iyi biliyoruz.

Bugün 45 bini aşkın meslektaşımızla beraber dayanışma içinde olmanın, Birlik olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 67 yıldır Birliğimiz için emek veren, eczacılık mesleğini yükselten ve bugünlere taşıyan bütün meslektaşlarımıza ve bizleri yetiştiren çok değerli hocalarımıza sevgi, saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Mesleğimizi çok daha iyi koşullarda sürdürebilmek için, hastalarımıza daha iyi hizmet sunabilmek için 67 yıldır hep Birlik'te mücadele ettik, bundan sonra da yine hep Birlik'te ve Birlik'le mücadele etmeye devam edeceğiz.

67. Kuruluş Yıl Dönümümüz Kutlu Olsun!

Makale Tarihi: 2.02.2023