TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. İLE BİRLİĞİMİZ ARASINDA İMZALANAN 2013 YILI SÖZLEŞMESİ HAKKINDA

Birliğimiz ile Türkiye İş Bankası A.Ş. arasında “Türkiye İş Bankası A.Ş. ve Türk Eczacıları Birliği Arasında Banka Sağlık Yardımlarından Yararlanan Hak Sahiplerinin Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol” 04.06.2013 tarihinde imzalanmıştır.

Sözleşme formları bastırılmış olup, eczacı odalarına gönderimine başlanmıştır. T.İş Bankası ile sözleşme yapmak/yenilemek isteyen meslektaşlarımız, formlarını bağlı bulundukları eczacı odasından temin edebilecektir.

Sözleşme yenileme işlemlerinin Temmuz ayı içerisinde tamamlanması gerekmekte olup, bu işlemleri için verilen süre 31 Temmuz 2013 Çarşamba günü mesai bitimine kadardır.

Türkiye İş Bankası A.Ş’nin, sözleşme yenileme işlemlerinin süresi ile ilgili yazısı ve protokol metni ekte yar almaktadır.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

MERKEZ HEYETİ

Protokol metni için tıklayınız.
T. İş Bankası'ndan gelen yazı için tıklayınız.

Makale Tarihi: 10.07.2013