YARDIMLAŞMA SANDIĞI KREDİ FAİZ ORANLARI YENİDEN DÜZENLENDİ

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA,

Dünyada yaşanmakta olan ve ülkemizi de yakından etkilemesi beklenen küresel krizin yansımaları sonucu, başta T.C. Merkez Bankası olmak üzere, tüm bankalar yeni koşullara uygun  pozisyon  alarak, faiz oranlarını arttırma yoluna gitmişlerdir.
            Bu gelişmelere paralel olarak ve sandık kaynaklarının günün şartlarına uygun ve etkin yönetimini sağlayabilmek amacıyla Türk Eczacıları Birliği Yardımlaşma Sandığı Yönetim Kurulu yıllık %10,20 olan yardımlaşma sandığı kredisi kullandırım faiz oranını yıllık %11,25 olarak yeniden belirlemiştir.

Buna göre; Türk Eczacıları Birliği Yardımlaşma Sandığından T.İş Bankası A.Ş. aracılığı ile kullandırılacak kredi faiz oranları ve ödeme tablosu 22.10.2008 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere aşağıdaki şekilde yeniden düzenlenmiştir.

Saygılarımla,
Ecz. Özgür ÖZEL
Sayman

NOT: 21.10.2008 günü mesai sonuna kadar sandık kayıtlarımıza girmiş ve munzam eksiği olmayan başvurular için bundan önceki oranlar uygulanacaktır.

Kredi Adı                                            Limitleri                   Faiz Oranları

1)     Eczane İşletme Kredisi                                        20.000.YTL.-         %  11,25
2)      Eczane Açma Kredisi                                        20.000.YTL.-          %  11,25
3)