Yeni Tebeos 15 Aralık'ta Kullanımda

YENİ TEBEOS 15 ARALIK'TA KULLANIMDA

TEBEOS Eczane Yazılım Programı; daha verimli, daha hızlı, daha kullanıcı dostu ve aynı zamanda Türk Eczacıları Birliği'nin tüm uygulamaları ile entegre şekilde, gelişen yeni teknolojilerle tamamen yenilendi.

TEBEOS'un varlığı hem fonksiyonlarıyla hem de tüm meslektaşlarımıza ücretsiz olarak sunulması ile bugüne kadar alanda hep belirleyici oldu.

Yeni TEBEOS da kullanımınıza ücretsiz olarak sunulmaya devam edecek.

Yeni TEBEOS;

• Meslek Örgütümüzün öz kaynakları ile geliştirildi.
  • Kullanıcı dostu program yapısı ile artık çok daha kullanışlı.
  • Tamamen yeni teknolojiler üzerine yapılandırıldı.
  • TEBRP ile tam entegre çalışma yapısına sahip.
  • Gerçek kasa takibi yapıyor; E-fatura, ÜTS, GİB ile entegre çalışıyor.
  • ‘Yaklaşık Maliyet' değil ‘Karekod Bazlı Net Maliyet' hesaplıyor
  • Eşdeğer, Stok, Karlılık, Miad Uyarıları ve Fonksiyonel Rapor Kontrolleri gibi daha birçok özelliği ile eczacılarımızı ve eczanelerde hizmet sunum süreçlerini destekliyor.

Eczane Yönetimindeki Yardımcımız yeni TEBEOS; Meslek Örgütümüzün öz kaynakları eczacının özgücü ile birarada durduğunda, birlikte ürettiğimizde ve ürettiğimize sahip çıktığımızda neler başarabileceğimizin göstergesi oldu. Sahada hizmet sunan meslektaşlarımızın çok değerli geribildirimleri ve katkıları ile bugünlere getirildi.

Hepimiz için, mesleğimiz için 15 Aralık'ta yeni TEBEOS'u kullanıma açıyoruz. Yine birlikte geliştirmeye ve hergün ihtiyaçlarımız doğrultusunda uygulamamızı iyileştirmeye devam edeceğiz.

Katkı sunan ve bizi bu konuda sürekli destekleyen tüm meslektaşlarımıza bir kere daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Makale Tarihi: 4.12.2020