DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ ADI KULLANILARAK DÜZENLENEN SAHTE REÇETELER

35.A.00.9980
29.11.2007

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA,

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü SSK İlaç ve Eczacılık Daire Başkanlığı tarafından Birliğimize gönderilen 26.11.2007 tarih ve 52291 sayılı yazı ekte iletilmekte olup, söz konusu yazıda Dokuz Eylül Üniversitesi Ortopedi ve Travmoloji Anabilim Dalı’nda görev yapan Dr.Ayhan Ulusoy’un Başhekimliğe vermiş olduğu dilekçesinde; hastanelerine ait antetli iki adet reçeteye kendi ismi ve kaşesi kullanılarak sahte reçete düzenlendiği belirtilmektedir.

SSK Kurum sigortalılarına ait reçetelerin, sözleşmeli eczanelerden karşılanması sırasında Dokuz Eylül Üniversitesine ait Dr.Ayhan Ulusoy tarafından düzenlenmiş reçetelerde herhangi bir usulsüzlük bulunması halinde, Dr.Ayhan Ulusoy ile irtibata geçilerek bildirimde bulunulması gerekmektedir.

Bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulmasını rica ederim.

Saygılarımla,

Ecz.Alaaddin IŞIK
                                      II.Başkan

Eki: 1