MEDULA-REÇETE PROVİZYON SİSTEMİ’NİN DEVREYE ALINMA TARİHİ ERTELENDİ

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Bilindiği gibi, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından, Kurumlarınca hazırlanan ve 03/06/2009 tarihi itibari ile Birliğimiz tarafından belirlenmiş 585  pilot eczane tarafından test ortamında kullanılmaya başlanan MEDULA-Reçete Provizyon Sistemi’nin, 01/09/2009 tarihi itibariyle SGK ile sözleşmesi olan tüm eczanelerin gerçek ortamda kullanımına açılacağı bildirilmişti.

Konuyla ilgili olarak Kurumla yapılan görüşmeler sonucunda, programın sağlıklı bir şekilde işlemesi ve uygulamada ortaya çıkabilecek aksaklıklar nedeniyle meslektaşlarımız ve hastalarımızın mağdur olmaması için, 01.09.2009 olarak belirlenen MEDULA-Reçete Provizyon Sistemi’nin devreye alınması, en az 3 (üç) ay süreyle ertelenmiş olup, SGK ile Birliğimiz arasında sürdürülmekte olan çalışmalar eşgüdüm içerisinde devam edecektir.

Bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulmasını rica ederim.

Saygılarımla,

Ecz.Özgür ÖZEL