TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ 37.DÖNEM MERKEZ HEYETİ GÖREV DAĞILIMI

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA,

Türk Eczacıları Birliği’nin 10-13 Aralık 2009 tarihlerinde Ankara’da gerçekleşen 37.Olağan Büyük Kongresi ve merkez organlarının seçimi ile göreve gelen 37.Dönem Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu, 16 Aralık 2009 Çarşamba günü (bugün) ilk toplantısını gerçekleştirmiş ve görev dağılımını yapmıştır.

37.Dönem Merkez Heyeti’nin ilk toplantısı ile yapılan görev dağılımı;

Ecz.Erdoğan Çolak Başkan
Uzm.Ecz.Harun Kızılay
2.Başkan
Ecz.Özgür Özel
Ecz.Nevin Taşlıçay
Sayman
Ecz.Mukaddes Harmancı
Ecz.Hüseyin Olan
Ecz.M.Şerif Boyacı
Ecz.Ali Aslan
Doç.Dr.Mustafa Aslan
Ecz.Murat Yürür
Ecz.M.Ekrem Eşkinat Merkez Heyeti Üyesi

Ecz.Sertaç Özmen Denetleme Kurulu Başkanı
Ecz.M.Faruk Ekmen
Denetleme Kurulu Üyesi
Ecz. Bülent Varel Denetleme Kurulu Üyesi

Şeklindedir.

37.Dönem Merkez Heyeti, görev dağılımını gerçekleştirdikten sonra, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından noter aracılığıyla bugün Türk Eczacıları Birliği’ne tebliğ edilen bildirimi öncelikli gündem maddesi olarak görüşmektedir.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, ekte de bir örneği yer alan Tebligat metni ile, Türk Eczacıları Birliği ile SGK Başkanlığı arasında 19.01.2009 tarihinde imzalanan İlaç Alım Protokolünü, protokolün 10.1 Maddesine dayalı olarak tek taraflı olarak feshettiğini bildirmektedir.

Fesih işlemi, tebligatın Birliğimize ulaştığı 16.12.2009 tarihinden 1 ay sonra yürürlüğe girecek olup, önümüzdeki 1 aylık dönemde halen SGK ile sözleşmeli olan meslektaşlarımızın sözleşmeleri devam etmektedir.

Türk Eczacıları Birliği 37.Dönem Merkez Heyeti tarafından, ilerleyen saatlerde konu hakkında daha ayrıntılı bir açıklama yapılacaktır.

Bilgilerinizi rica ederim.

Saygılarımla,